Thema kookworkshops 8 tot 100 p.

Thema kookworkshops voor groepen van 8 tot 100 personen

Samen lekker koken en natuurlijk ook lekker samen genieten van het diner.

U kunt kiezen uit:

Tapas   Kleine hartige hapjes waarbij vaak vlees wordt gebruikt. We maken ze en eten ze allemaal op!
 Sushi In Japan gewoon, in de EU is het hip. Leer hoe eenvoudig het is om lekkere verse Sushi te maken. 
 Sushi & Tapas & Toetje Leer hoe je eenvoudig allerlei sushi en tapas kan maken. Knutselen en eten van keine hapjes.  
Koken met bier   Leer de vele mogelijkheden van koken met bier kennen. We maken een lekker 3 gangen menu.
Wildgerechten 

Tijdens het wildseizoen van 15 okt tot 31 januari is er volop wild verkrijgbaar.

Hiermee gaan we een heerlijk 3 gangen menu kokkerellen.

 Half varken

Er wordt een half varken uitgesneden door een vleesspecialist.

Samen verwerken we het vlees in 2 vleesgerechten en maken er een toetje bij. 

 Pasta's maken  Verschillende pasta's hebben verschillende smaken, rood, groen, zwart. Met lekkere sausjes een echte delicatesse.
   
Italiaans menu   De Italiaanse keuken is eenvoudig van basis maar o zo lekker!
Spaans menu  Leer verse Gazpacho, Paella en Smootes maken.
Marokaans menu  
Japans menu  
Gekke gerechten Denk aan kikkerbillen, oesters, krokodil, slakken, paddestoelen. Hoe moet je dat klaarmaken en hoe proeft het?
Indisch menu Excotisch koken waarbij de kruiden een hoofdrol spelen bij de gerechten.
Frans menu De Franse keuken toont enkele van haar mooiste gerechten, leer de geheimen van het vak.
High Tea Zoete en hartige hapjes op de wijze zoals men in de UK gebruikt bij de teatime.
Thais menu 3 gangen Thaise gerechten.
Bonbons maken Leer verschillende bonbons maken en neem ze mee voor thuis.
Kerstdiner/menu Iets aparts voor de Kerstmis, een lekker 3 gangen menu.
Vegetarisch menu We maken 3 vegetarische gerechten en eten die lekker samen op. 

Prijs € 57,50 p.p. (incl. chefkok, inkoop, grondstoffen, gebruik sloof, afwashulp, excl. dranken)

boek hier

Kookthema's op de 3e maandag van de maand

  • voor individuelen om vaak of zo nu en dan bij aan te sluiten
  • meld u aan op info@leygraaf.nl ovv 3e maandag van de maand en het kookthema
Koken met bier  Ontdek de vele mogelijkheden om te koken met bier 
Wild  Het wildseizoen is gestart, wij maken een lekker 3 gangen wildmenu 
Kerstdiner ideeen  Wilt u met Kerst zelf koken en lekkere ideeen opdoen? Zorg dat je er dan bij bent.
Tapas en Sushi  Voor een spetterend Oud & Nieuw gaan we knutselen met Tapas & Sushi hapjes 
 Vlees bakken/braden/stoven Hoe moet je dat eigenlijk doen. 
 Half varken Er wordt een half varken uitgesneden door een vleesspecialist.
Samen verwerken we het vlees in 2 vleesgerechten en maken er een toetje bij. 

Prijs € 57,50 p.p. (ncl. chefkok, inkoop, grondstoffen, gebruik sloof, afwashulp, excl. dranken)

Eigen kookclubs

In de Kookstudio zijn enkele kookclubs actief. Wilt u ook uw eigen kookclub samenstellen dan bent u van harte welkom en helpen wij u graag verder. 

 

Kruidentuin

De Leygraaf heeft een kruidentuin waaruit we diverse verse kruiden kunnen plukken.