Samen lekker koken en natuurlijk ook lekker samen genieten van het diner.
U kunt kiezen uit:
Tapas | Kleine hartige hapjes waarbij vaak vlees wordt gebruikt. We maken ze en eten ze allemaal op! |
Sushi | In Japan gewoon, in de EU is het hip. Leer hoe eenvoudig het is om lekkere verse Sushi te maken. |
Sushi & Tapas & Toetje | Leer hoe je eenvoudig allerlei sushi en tapas kan maken. Knutselen en eten van keine hapjes. |
Koken met bier | Leer de vele mogelijkheden van koken met bier kennen. We maken een lekker 3 gangen menu. |
Wildgerechten |
Tijdens het wildseizoen van 15 okt tot 31 januari is er volop wild verkrijgbaar. Hiermee gaan we een heerlijk 3 gangen menu kokkerellen. |
Half varken |
Er wordt een half varken uitgesneden door een vleesspecialist. Samen verwerken we het vlees in 2 vleesgerechten en maken er een toetje bij. |
Pasta's maken | Verschillende pasta's hebben verschillende smaken, rood, groen, zwart. Met lekkere sausjes een echte delicatesse. |
Italiaans menu | De Italiaanse keuken is eenvoudig van basis maar o zo lekker! |
Spaans menu | Leer verse Gazpacho, Paella en Smootes maken. |
Marokaans menu | |
Japans menu | |
Gekke gerechten | Denk aan kikkerbillen, oesters, krokodil, slakken, paddestoelen. Hoe moet je dat klaarmaken en hoe proeft het? |
Indisch menu | Excotisch koken waarbij de kruiden een hoofdrol spelen bij de gerechten. |
Frans menu | De Franse keuken toont enkele van haar mooiste gerechten, leer de geheimen van het vak. |
High Tea | Zoete en hartige hapjes op de wijze zoals men in de UK gebruikt bij de teatime. |
Thais menu | 3 gangen Thaise gerechten. |
Bonbons maken | Leer verschillende bonbons maken en neem ze mee voor thuis. |
Kerstdiner/menu | Iets aparts voor de Kerstmis, een lekker 3 gangen menu. |
Vegetarisch menu | We maken 3 vegetarische gerechten en eten die lekker samen op. |
Prijs € 57,50 p.p. (incl. chefkok, inkoop, grondstoffen, gebruik sloof, afwashulp, excl. dranken)
Koken met bier | Ontdek de vele mogelijkheden om te koken met bier |
Wild | Het wildseizoen is gestart, wij maken een lekker 3 gangen wildmenu |
Kerstdiner ideeen | Wilt u met Kerst zelf koken en lekkere ideeen opdoen? Zorg dat je er dan bij bent. |
Tapas en Sushi | Voor een spetterend Oud & Nieuw gaan we knutselen met Tapas & Sushi hapjes |
Vlees bakken/braden/stoven | Hoe moet je dat eigenlijk doen. |
Half varken | Er wordt een half varken uitgesneden door een vleesspecialist. Samen verwerken we het vlees in 2 vleesgerechten en maken er een toetje bij. |
Prijs € 57,50 p.p. (ncl. chefkok, inkoop, grondstoffen, gebruik sloof, afwashulp, excl. dranken)
In de Kookstudio zijn enkele kookclubs actief. Wilt u ook uw eigen kookclub samenstellen dan bent u van harte welkom en helpen wij u graag verder.
De Leygraaf heeft een kruidentuin waaruit we diverse verse kruiden kunnen plukken.